Voeding en apotheek

De juiste voeding vinden voor je huisdier is niet altijd gemakkelijk. Wij helpen jou bij het vinden van de voeding die bij jouw dier past. Dit kan gaan van onderhoudsvoeding tot voeding voor specifieke aandoeningen zoals bijvoorbeeld nierproblemen, blaassteentjes, voedselallergie,... Uiteraard is gewichtscontrole een cruciaal onderdeel hiervan. Jammer genoeg kampen veel dieren met overgewicht. Samen met de eigenaar stellen wij een plan op en zoeken wij naar de juiste voeding om dit probleem aan te pakken. Ons doel is  je huisdier fit en gezond houden! 
Ook de meeste medicatie hebben wij op voorraad. Opgelet, voorschriftplichtige medicatie mogen wij niet zomaar meegeven. Gelieve eerst telefonisch contact op te nemen hiervoor. 

Andere diensten

Hospitalisatie

Jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie

Geriatrisch onderzoek

Dermatologie

Eat, sleep, save pets, repeat!

Volg ons op Instagram

Array
(
    [type] => 8
    [message] => Trying to get property of non-object
    [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/dierenartsnachtegaele.be/demo/templates_c/9bde79efbaddd6295d01ee7cb24541da9f5717f9.file.instagram.posts.tpl.php
    [line] => 28
)

Eat, sleep, save pets, repeat!

Privacy Statement | Cookie Statement | Disclaimer

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!