Array
(
  [type] => 2
  [message] => file_get_contents(https://graph.instagram.com/me/media?fields=id,permalink,media_type,media_url,username,timestamp,caption&access_token=IGQVJYdElnZAmdBdk1vYm8xZAmZAHWkU5OW9qYkNtVHBPMi1sbzRoejNUS29xRVRjek1jQU8yQjR1SUNNRXMwRFRQbTl2RlhtQ25iclFpVHA4czI5TlQxM1VXXzIxQm92MEtlRnR5c3lzbzZAvekZACUXU1VAZDZD&limit=4): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request

  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/dierenartsnachtegaele.be/demo/modules/database/frontend/database.php
  [line] => 32
)
Jaarlijkse Gezondheidscontrole En Vaccinatie - Dienst - Dierenarts Nachtegaele

Jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie

Een goede basisvaccinatie is belangrijk om je hond, kat en/of konijn te beschermen tegen mogelijk dodelijke ziekten. Een jaarlijks klinisch onderzoek is echter ook belangrijk om andere problemen (vroeg)tijdig op te sporen. Onderschat dus zeker het belang van een routine check-up niet! 
Wij hechten uitermate veel belang aan een grondig klinisch onderzoek. Dit bestaat uit: inspectie van oren, ogen en gebit, auscultatie van het hart, controleren van de lichaamstemperatuur, soepelheid van gewrichten, controle van het lichaamsgewicht. Tijdens een routine onderzoek kunnen de nagels van je hond ook geknipt worden. Stel een jaarlijkse controle dus niet te lang uit. Aarzel niet om een afspraak te maken!
 

Andere diensten

Hospitalisatie

Dermatologie

Jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie

Geriatrisch onderzoek

Eat, sleep, save pets, repeat!

Volg ons op Instagram

Array
(
  [type] => 8
  [message] => Trying to get property of non-object
  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/dierenartsnachtegaele.be/demo/templates_c/9bde79efbaddd6295d01ee7cb24541da9f5717f9.file.instagram.posts.tpl.php
  [line] => 28
)

Eat, sleep, save pets, repeat!

Privacy Statement | Cookie Statement | Disclaimer

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!