Dermatologie

Huid- en oorproblemen komen vaak voor bij huisdieren (zowel bij honden, katten, konijnen,...). Deze kunnen heel frustrerend zijn voor zowel het baasje als voor het dier. Een diagnose kan heel makkelijk zijn, maar vergt soms ook wat verder onderzoek. Dankzij verschillende diagnostische technieken proberen wij altijd de oorzaak van het probleem te achterhalen. Dit kan gaan van een gewone staalname en microscopie tot het nemen van huidbiopten onder algemene verdoving. Wij geven ook graag advies over de verschillende mogelijkheden voor vlooienpreventie en behandeling. Er zijn namelijk meer en meer verschillende producten op de markt, waardoor het niet altijd eenvoudig is om te beslissen wat nu het best past bij jou en je huisdier. 

Andere diensten

Dermatologie

Hospitalisatie

Jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie

Geriatrisch onderzoek

Eat, sleep, save pets, repeat!

Volg ons op Instagram

Array
(
    [type] => 8
    [message] => Trying to get property of non-object
    [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/dierenartsnachtegaele.be/demo/templates_c/9bde79efbaddd6295d01ee7cb24541da9f5717f9.file.instagram.posts.tpl.php
    [line] => 28
)

Eat, sleep, save pets, repeat!

Privacy Statement | Cookie Statement | Disclaimer

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!